BİZİMLE KEŞFET :)

HULUMTONI

Eksploroni Turqinë me ne!

RELAX

Lironi Shpirtin Tuaj!

ENJOY

Gëzoni Bukurinë!

Agjencia E Udhëtimit Zelve

42 vjet përvojë!

Shërbimi Profesional.

Shërbimet Tona

Shërbimet Lokale Profesionale

Shërbimet Lokale Profesionale

Shërbimet Lokale Profesionale

A keni nevojë për një operatori të shërbimeve lokale në Turqi? Ne jemi në anën tuaj me shërbimet tona profesionale lokale.Për informacion të detajuar në lidhje me cilësinë tonë, shërbimet profesionale, ekonomike lokale, ju lutemi na kontaktoni..

Paketa Tour

Paket Tur

Turne unik i paketës

Përvoja e nevojshme për të krijuar një program të cilësisë në Turqi! Duke marrë parasysh situatat e trafikut, duke marrë pushime në vende tërheqëse dhe duke zgjedhur restorante të këndshme.Vetëm na tregoni pritjet tuaja dhe na lini pjesën tjetër!.

Shërbimi I Udhëzimeve Lokale

Shërbimi I Udhëzimeve Lokale

Udhëzues Lokal

Eksploroni Turqinë me miq tanë profesionistë, të cilët flasin gjuhën tuaj! Keni informacion rreth vendeve në rrugën tuaj të udhëtimit, histori në gjuhën tuaj..Shërbimi I Transferimit

Shërbimi I Transferimit

Shërbimi I Transferimit Profesional

Ne ju mirëpresim në çdo kohë nga kudo me makinat tona të rehatshme private.Ne e lëmë me siguri pikën që dëshironi të shkoni.Ju lutem kontaktoni për transferimin e juaj ka nevojë në Turqi.
Biznes Me Qira

Biznes Me Qira

Autobus, Minibus Me Qira

Ne po shërbejmë me automjete të reja me ajër të kondicionuar.

Shërbimi I Strehimit

Hotel, Vilë, Fshati Festa

Sipas nevojave tuaja të akomodimit, vila private, hotele luksoze, hotele me grupe, hotele muajin e mjaltit etj po bëjnë rezervimet e hotelit.

Përpunimi I Biletave

Përpunimi I Biletave

Muze, Koncert, Train

Muze, evenimente, bileta.Autobus vendas, aeroplan, bileta treni.

??service.visa_sq??

Kongresi, Seminari, Takimi, Edukimi

Takimi, Incentivi, Kongresi, Event

Organizimi i takimeve, incentivave, kongreseve dhe ngjarjeve.

Partnerët Tanë

shërbim cilësor