BİZİMLE KEŞFET :)

ИСТРАЖУВАЊЕ

Истражуваат Турција со нас!

РЕЛАКС

Бесплатна Вашата Душа!

УЖИВАЈТЕ

Уживајте Во Убавината!

Туристичка Агенција Zelve

42 години искуство!

Професионални Услуги.

Нашите Услуги

Професионални Локални Услуги

Професионални Локални Услуги

Професионални Локални Услуги

Дали ви треба оператор локалната служба во Турција? Ние сме на ваша страна со нашите професионални локални услуги.За подетални информации за нашите квалитетни, професионални, економски локални услуги, ве молиме контактирајте не..

Пакет Турнеја

Paket Tur

Уникатен пакет турнеја

Искуство потребни за да се создаде квалитетна програма во Турција! Со оглед на сообраќајните ситуации, земајќи паузи на атрактивни места и изборот на убави ресторани.Само да ги споделите со нас вашите очекувања и оставете ни остатокот!.

Служба За Локални Совети

Служба За Локални Совети

Локален Водич

Истражуваат Турција со нашите професионални водичи кои го зборуваат вашиот јазик! Имајте информации за местата на патувањето, приказните на вашиот јазик..Трансфер Служба

Трансфер Служба

Служба За Професионален Трансфер

Ние ве поздравуваме во секое време од било каде со нашите удобни приватни возила.Ние со сигурност оставаме точка што сакате да ја направите.Ве молиме контактирајте не за вашиот трансфер треба во Турција.
Автобуски Изнајмување

Автобуски Изнајмување

Автобус, Изнајмување Мини

Ние служиме со нови, климатизирани возила.

Служба За Сместување

Хотел, Вила, Холидеј Село

Според вашите потреби за сместување, приватни вили, луксузни хотели, групни хотели, хотели на меден месец итн. Прават резервации на вашиот хотел.

Обработка На Билети

Обработка На Билети

Музеј, Концерт, Воз

Музеј, настан, билети.Домашен автобус, авион, билети за воз.

??service.visa_mk??

Конгрес, Семинар, Средба, Образование

Средба, Поттик, Конгрес, Настан

Средба, стимулации, конгреси и организации за настан прават.

Нашите Партнери

квалитетна услуга